Wortel-aardappelcremesoep

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de boter de ui fruiten tot die glazig ziet, dan de knoflook, de aardappelen en de wortels. Voeg de kippenbouillon toe ( van bouillonblokken )en de dille. Deksel op de pan en laat het ongeveer 25 minuten zachtjes pruttelen. Als alles gaar is de soep door de blender en daarna terug in de pan. De slagroom toevoegen, en alles nog even goed doorverwarmen, zonder dat het kookt.

Wortel-aardappelcremesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept