Tomaten-paprikasoep

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de paprika?s onder de gril tot de huid geblakerd is. Doe ze in een plastic zak en laat ze nog 10 minuten stomen. Trek de schil eraf, verwijder de zaden en hak het vlees in stukjes. Doe de tomatenblokjes in een pan samen met de gehakte paprika, bouillon en suiker. Kook de soep 10 minuten op een laag vuur. Voeg, als de soep te dik is, naar smaak nog een beetje water toe. Deze soep hoort aan de stevige kant te zijn. Snijd de basilicum in reepjes, vermeng ze met de olijfolie en roer dit mengsel met de garnalen door de soep. Laat alles nog 1-2 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met een takje basilicum en kaassoesjes.

Tomaten-paprikasoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept