Koude Tomaten-paprikasoep

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de tomaten, paprika, knfolook, lente-ui, peterselie en basilicum in de keukenmachine (houd 1 tomaat, 1/2 paprika, 1/2 lenteui en wat kruiden achter). Pureer alles tot een gladde soep en breng deze op smaak met zout, cayennepeper en limoensap. Zet de soep minstens 30 min. in de koelkast om de smaken te laten intrekken. Snijd de achtergehouden groenten in heel kleine blokjes. Roer voor het serveren de olijfolie door de soep en garneer de soep met blokjes groenten en kruiden.

Koude Tomaten-paprikasoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept