Peter Pan's Cowboy Rice Salad

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de peultjes af, snipper de ui, kook de kipfilet en het rookworstje en snijd deze in stukjes. Breng een pan water aan de kook en blancheer de peultjes 2 minuten. Doe ze in een vergiet, spoel ze af onder de kraan en laat ze uitlekken. Fruit de ui al roerend 10 minuten in de olijfolie in een zware steelpan op laag vuur. Roer rijst, chilipoeder, kurkuma en kaneel erdoor. Giet de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en kook de rijst met het deksel op de pan in 20 minuten gaar. Roer de rijst los met een vork en doe hem in een kom. Breng hem op smaak met zout, peper en limoenrasp. Schep de peultjes, paprika, limabonen en kidneybonen erdoor.Voeg kip en worst toe. Schep de salade voorzichtig om met limoendressing (olie, kuiden naar smaak, limoensap, goed kloppen) en koriandergroen. Proef en voeg zo nodig een snufje van het een of ander toe. Geef de partjes limoen erbij.

Peter Pan's Cowboy Rice Salad is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gerookte kip
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesar salad
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas, witte chocolade en passievrucht
20 min Nagerecht
Bekijk recept
pepersaus Peter Goossens
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
erwtensoep Peter Goossens
0 min Voorgerecht
Bekijk recept