Eigen Vissoepje

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de ui en groentjes aan in een klontje boter blus dit met ongeveer 1 1/2 liter kippebouillon doe daar de doos kreeftensoep bij en het stukje vis, laat dit alles ongeveer 1/2 uur koken samen met een scheutje witte wijn en wat peper van de molen. Alles goed mixen en afwerken met de room en eventueel wat verse garnaaltjes.

Eigen Vissoepje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoepje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jeroen Meus (l'uzine) - Vissoepje
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoepje uit Dieppe
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoepje met rouille
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min Snack
Bekijk recept