Pannekoekjes Uit Peking.

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de eend uit de marinade,laat uitlekken en bak in een pan ong.5 min.aan weerszijden. Laat minstens 5 minuten rusten op een houten plank en snij dan in diagonale repen,telkens 6tot8stukken per eendeborst. Warm de hoi sinsaus op en laat de gelatine erin smelten.Goed roeren en in een rechthoekig vormpje gieten.Ideaal is een vorm voor ijsblokjes,maar vul max.1cm dik. Als de saus opgesteven is,heb je kleine blokjes saus,die gemakkelijk bij de pannekoekjes te eten zijn of er kunnen ingerold worden. Door de gelatine smelten de sausblokjes op de tong. Warm net voor het serveren de pannekoekjes in een pan of boven stoom.

Pannekoekjes Uit Peking. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokant Gebakken Peking Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peking Eend.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Ananas Peking
20-30 min -
Bekijk recept
Kalkoen-wrap A La Peking
0-10 min -
Bekijk recept

Drie In De Pan
30-60 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Pannekoekjes (Enchiladas)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Pannekoekjes
30-60 min -
Bekijk recept
Courgette-pannekoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept