Bladerdeeghapje Met Geitenkaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet al de ingredienten klaar. Rol het bladerdeeg uit. Meng de eierdooier goed met een beetje water en wrijf er het bladerdeeg mee in. Verdeel de geitenkaas in blokjes,leg elk blokje op de bladerdeeg met genoeg afstand. Wrijf een ander vel bladerdeeg in met ei en water en leg het op het eerste. Druk de randjes van elk blokje goed aan en snij de blokjes uit met een rondje. Vet een bakplaat in en leg de rondjes er op.Smeer de rondjes in met eigeel. Verwarm de oven op 200?C en zet er de rondjes in voor 10 tot 15 minuten.Dien onmiddellijk op.

Bladerdeeghapje Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept