La Fine De Strasbourg

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De lever in een passende vorm drukken en au bain marie in de oven 30 min. Laten pocheren en afgedekt met aluminium folie. De lever mag niet hoger dan 70?C worden (misschien beter in water of vocht) De lever onder lichte druk 12 uur laten opstijven in de frigo

La Fine De Strasbourg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

La Fine De Strasbourg
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept