Besmeer ht brood vrij dik met botr en bleg ht met de hirna beschreven combinaties. Reken 1 sneetje per persoon en per belegsoort. Roerei met stukjes gerookte palingfilet en gehakt dille of bieslook. Kleine stukjes gerookte of zure haring, gesnipperde ui en plakjes radijs. Garneer met tomatnketchup en wat waterkers of peterselie. Een blaadje sla met een stukje gerookte atlantische zalm, een plakjehardgekookt ei, en stukje knapperigspek en een takj peterselie. Sla en plakje hardgekookt ei, een opgerold plakje gerookte heilbot, een stukje blauwe Deense kaas en petrselie een stukje gerookte makreel, een pruim, een dun schijfje sinaasappel en een takj peterselie Noordzegarnaln gemengd met doperwtjes en en dikk mayonaise. Garneer met fijngehakte, hardgekookte eierdooier en peterselie Een plakje gerookte Atlantische zalm en hierop sla, schijfjes komkommr, tomaat n bieslook.