GEVULD BROOD

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de basilicum fijn. Klop een dressing van de balsamico-azijn, olijfolie en de basilicum. Snijd de mozzarella in plakken en schenk de dressing erover. Laat de mozzarella minimaal 15 minuten afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de over voor op 240? C (hetelucht 220? C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Was de cherry tomaatjes en halveer ze. Leg ze met de snijvlakken naar boven op een bakplaat, bestrooi ze met zout en peper en besprenkel ze met olijfolie. Rooster ze midden in de over ca. 10 minuten. Halveer het brood 2x overdwars en besmeer de snijkanten met de pesto. Was de eikenbladsla, dep ze droog en verdeel ze over de pesto. Verdeel de chorizo, mozzarella en de tomaatjes over de sla. Dek het brood af en snijd het in punten.

GEVULD BROOD is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept