Snijd 1 kipfilet in stukjes en maal het vlees in de keukenmachine fijn. Voeg de room toe en maal het mengsel tot een zachte vulling. Voeg de gedroogde tomaten en de peterselie, bieslook en basilicum toe. Maal het nog even door en breng het smaak met zout en peper. Snij de overige 4 filets overlangs zo ver mogelijk door en klap ze open. Verdeel de vulling over het vlees en vouw de filets weer dicht zodat er geen vulling uitkomt. Leg de filets ca. 1 uur afgedekt in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie met de boter in een koekenpan en bak de filets in ca. 8 minuten aan beide zijden lichtbruin, keer de filets voorzichtig. Neem ze uit de pan, leg ze in een ovenschaal en schenk de bakboter over het vlees. Bak ze ca. 10 minuten in de oven verder tot ze net gaar zijn. Laat het vlees even rusten voor het aansnijden.
Kipfilet Met Kruidenvulling is een recept van Smulweb.nl