De Salade: Bedek grote borden ruim met de rauwe spinaziebladeren. Daar boven op de taugeh naar smaak. Zet de borden aan de kant en begin met het roerbakken. Doe de olijfolie in de wok en druppel daar veel knoflook extract bij, zodat er een heerlijke aromatische bakolie ontstaat. Roerbak de champignons goudbruin en strooi ze uit over de borden bovenop de taugeh. Bak in dezelfde olie de zalmfilets aan een kant, zodat ze onderop doorbakken zijn en aan de bovenkant nog goed rauw. Leg deze filets pas op het laatst vlak voor het serveren boven op de salade. De dressing: Doseer in een maatbeker, olijfolie, balsamico azijn, de ansjovisfilets, creme fraiche, veel dragon (mag best overheersen) en uitgeperste knoflook. Mix dit geheel tot een gladde brei. Als het te dik is, verdun je het met gewoon kraanwater. Besprenkel de dressing over de spinazie met taugeh en champignons. Strooi daarop de parmasaanse kaas en leg in het midden bovenop de salade, de overheerlijke zalmfilets.
Cleopatra Ratjetoe Salade is een recept van Smulweb.nl