Cleopatra Ratjetoe Salade

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Salade: Bedek grote borden ruim met de rauwe spinaziebladeren. Daar boven op de taugeh naar smaak. Zet de borden aan de kant en begin met het roerbakken. Doe de olijfolie in de wok en druppel daar veel knoflook extract bij, zodat er een heerlijke aromatische bakolie ontstaat. Roerbak de champignons goudbruin en strooi ze uit over de borden bovenop de taugeh. Bak in dezelfde olie de zalmfilets aan een kant, zodat ze onderop doorbakken zijn en aan de bovenkant nog goed rauw. Leg deze filets pas op het laatst vlak voor het serveren boven op de salade. De dressing: Doseer in een maatbeker, olijfolie, balsamico azijn, de ansjovisfilets, creme fraiche, veel dragon (mag best overheersen) en uitgeperste knoflook. Mix dit geheel tot een gladde brei. Als het te dik is, verdun je het met gewoon kraanwater. Besprenkel de dressing over de spinazie met taugeh en champignons. Strooi daarop de parmasaanse kaas en leg in het midden bovenop de salade, de overheerlijke zalmfilets.

Cleopatra Ratjetoe Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sorbet cleopatra (sorbet cléoptre )
Bekijk recept
Victoriabaars A'la Cleopatra
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sorbet Cleopatra
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sorbet Cleopatra
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept