Mediterrane Boerenkoolstamppot

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui 5 minuten. Voeg de gewassen boerenkool toe en laat hem al omscheppend slinken. Leg de aardappelen erop, voeg zo nodig extra kokend water en zout naar smaak toe en laat alles in ca. 25 minuten gaar koken. Giet de boerenkool en de aardappels af. Voeg de melk en de pesto toe en stamp alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Doe de stamppot in een schaal en garneer met de pijnboompitten.

Mediterrane Boerenkoolstamppot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept