Tagliatelle Met Rivierkreeftjes, Lentegroente En Kruidenroom

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng voor de pasta een grote pan water met zout tegen de kook aan. Kook de asperges, bloemkoolroosjes en doperwtjes in kokend water beetgaar in ca. 4 min. Verwarm de Cantadou en de room in een steelpannetje op laag vuur. Voeg de fijngehakte kruiden toe. Kook de tagliatelle al dente en giet af. Schep de groente, de rivierkreeftjes en de kruidenroom erdoor en warm goed door. Verdeel over vier borden en garneer met plakjes citroen en een schep zalmeitjes.

Tagliatelle Met Rivierkreeftjes, Lentegroente En Kruidenroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met olijven en kruidenroom
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zalmmoten In Kruidenroom
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoten In Kruidenroom
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept