Mediterrane Tomatensoep

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten en ui en knoflook hierin ca. 10 min. zachtjes bakken. tomaten, peterseliestelen en bleekselderij toevoegen en mengsel op zacht vuur ca. 15 min. laten koken tot tomaten zacht zijn. Peterseliestelen verwijderen. Mengsel pureren en zeven. Tomatenmengsel in de pan terug doen. 1 1/2 l water en bouillontabletten toevoegen en soep aan de kook brengen. Gehakt mengen met basilicum, eidooier, zout, peper en olijven. Van gehakt kleine balletjes draaien. Gehaktballetjes en vermicelli door de soep roeren en nog 3-5 min. laten koken. Voor serveren basilicum over soep strooien.

Mediterrane Tomatensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept