Bocconcini Met Halfgedroogde Knoflooktomaatjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de roma-tomaatjes en leg ze op een bakplaat of in een ovenschotel met de snijkant naar boven. Roer suiker, zeezout, knoflook, olie en azijn goed door elkaar en druppel dit over de tpmaatjes. Zet in een oven van 175 graden en rooster de tomaatjes ca. 45 min. Haal uit de oven en laat afkoelen. Schep de mozzarella uit de bakjes op een grote schaal, verdeel de geroosterde tomaatjes erover en bestrooi met de kruiden.

Bocconcini Met Halfgedroogde Knoflooktomaatjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde biefstuk met knoflooktomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooktomaatjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bocconcini Met Knoflooktomaatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidenomelet gevuld met lamsvlees en paprika
Bekijk recept

Bocconcini
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta met bocconcini en basilicum
5 min
Bekijk recept
Bocconcini Tomatenspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Bocconcini Met Knoflooktomaatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept