Knolselderijschotel

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de knolselderij in ruim kokend water met zout in 10 minuten gaar en laat deze daarna uitlekken. In steelpan 4 eetlepels boter smelten en daar de bloem(4 eetlepels) doorheen roeren tot mooie gladde massa ontstaat.Dan op zacht vuur de melk al roerend toevoegen zodat er een mooie saus ontstaat en voeg dan de stukjes gorgonzola er bij. Op smaak brengen met wat versgemalen zwarte peper. Ovenschaal invetten en de aardappelschijfjes en knolselderij blokjes verdelen in de schaal en daarna de kaassaus er over schenken. De schotel in het midden van de oven in 15 a 20 minuten bij 220 gaar en goudbruin bakken.

Knolselderijschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepaneerde kip met knolselderij en chorizo
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabi-knolselderijschotel met spek en kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde knolselderijschotel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Aardappel-knolselderijschotel
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gepaneerde kip met knolselderij en chorizo
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabi-knolselderijschotel met spek en kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde knolselderijschotel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Aardappel-knolselderijschotel
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept