Oven voorverwarmen op 225?C. Aubergines hier en daar met vork inprikken en in midden van oven 15-20 min. roosteren, tot vruchtvlees zacht is. Aubergines halveren en met behulp van lepel vruchtvlees eruit schrapen. In keukenmachine of met staafmixer vruchtvlees van aubergines met 2 el citroensap, knoflook en 5 el olie tot gladde puree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten in vieren snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Olijven in vieren snijden. Visfilets in 4 of 8 gelijke stukken snijden en inwrijven met zout, peper en tijm. Rest van citroensap en olie erover druppelen. Grillpan verhitten en vis in 8-10 min. lichtbruin en net gaar roosteren. Halverwege voorzichtig keren. Auberginepuree in midden van vier borden scheppen. Vis erop leggen en bestrooien met tomaat, olijven en peterselie. Lekker met rijst.
Gegrilde Roodbaars Met Auberginepuree is een recept van Smulweb.nl