Kipfilet Met Roquefortsaus, Pasta En Spinazie

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Verhit 1 el. olie en bak de kipfilets in 10 minuten aan alle kanten lichtbruin. Breng intussen de kippenbouillon en de Noilly Prat aan de kook en laat het tot de helft inkoken. Laat de roquefort al roerend in het bouillonmengsel smelten en voeg de creme fraiche, de bieslook en naar smaak zout en peper toe. Verhit 1 el. olie en roerbak de spinazie hierin 5 minuten. Snijd de kipfilets in plakjes en serveer met de tagliatelle, de spinazie en de roquefortsaus.

Kipfilet Met Roquefortsaus, Pasta En Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept