Toscaanse Andijvie

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de andijvie zorgvuldig en snijd hem in stukken van 2-3 cm. Laat de groente goed uitlekken. Laat de andijvie op een hoog vuur slinken in ca. vijf minuten en schep de groente regelmatig om. Laat de andijvie op een laag vuur verder gaar worden. Doe de andijvie over in een vergiet en druk het vocht uit de groente. Doe de groente samen met de smeerkaas en ruim vers gemalen peper weer terug in de pan en laat de kaas smelten.

Toscaanse Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept