Stoof even de ui, worteltjes en selder in wat olijfolie en haal ze dan uit de pan. Smelt in dezelfde pan de boter en roer er de bloem door. Schenk er dan langzaam de bouillon en de wijn bij terwijl je voortdurend goed blijft roeren. Laat dit al roerend 5 min. doorkoken. Daarna voeg je er de mosterd en de room bij en breng je de saus op smaak met peper en zout. Eventueel kun je er wat meer mosterd bij doen dan aangegeven afhankelijk van wat je zelf graag lust. Meng de groenten en de uitgelekte tonijn onder de saus en laat alles goed warm worden. Verwarm de oven voor op 180?. Leg een stuk bakpapier op een rooster en schik er vier bladerdeeg vissen op. Verdeel het tonijnmengsel over de vormen maar laat de randen vrij. Maak de randen nat met wat water, leg de vier overige vissen erop en druk de randen stevig aan. Besmeer de bovenkant van de vissen met geklopt ei. Plaats het rooster in de oven en laat ca. 15 min bakken tot de vissen mooi goudbruin zijn.