Laat het balderdeeg ontdooien. Snijd de uien in ringen. verwarm de boter en schep de uienringen erdoor. Voeg de helft vvan de suiker, 2 el water en peper en zout naar smaak toe en laat de uien 5 min. smoren. Snijd de tomaten elk in 4 parten. Snijde de gedroogde tomaatjes in reepjes. Vet de vorm in met olie. Strooi er de rest van de suiker, de oregano en een beetje peper en zout in. Verdeel er de gedroogde tomaatjes, de kerstomaatjes en de trostomaten over. Schep de gesmoorde uien erop. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap (doorsnede ca. 28 cm). Dek de taartvorm ermee af, knip overtollig deeg af en stop de randen in. Bak de taart in een voorverwarmde oven (200 C) in ca. 30 min. gaar en lichtbruin. Laat de taart 10 min. rusten. keer hem voorzichtig met behulp van een ronde schaal. Serveer direct.