Biefstuk Met Tomatenjus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout.
  • 2 Verwarm 100 ml water met 1 eetlepel boter en zout in een andere pan en laat hierin de plakken courgette op middelhoog vuur in ca. 10-15 minuten garen. Dep intussen de biefstuk droog en kruid het vlees met peper. Verhit de overige boter in een koekenpan en bak hierin de biefstuk op hoog vuur in 2-3 minuten per kant bruin en van binnen medium.
  • 3 Giet de rijst af en laat deze afgedekt staan. Neem intussen de biefstuk uit de pan en houd deze in aluminiumfolie verpakt warm. Roer de witte wijn en de zongedroogde tomatentapenade door het achtergebleven braadvet en verwarm de tomatenjus ca. 1 minuut op middelhoog vuur.
  • 4 Breng de biefstuk op smaak met zout. Verdeel de rijst, courgette en biefstuk over twee borden. Schep de tomatenjus over het vlees

Biefstuk Met Tomatenjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met tomatenjus en Pommes Gourmandine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met uien-tomatenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met uien-tomatenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept