1 Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout. Giet de rijst af en laat deze afgedekt staan. Verwarm de ovengrill voor.
2 Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan. Bak hierin de kipfilets rondom bruin en op middelhoog vuur in ca. 10 minuten gaar. Verwarm intussen 100 ml water met 1 eetlepel olie en zout in een andere pan en laat hierin de blokjes courgette op middelhoog vuur in ca. 10 minuten garen.
3 Neem de kipfilets uit de pan en leg deze op een ovenplaat. Beleg elke kipfilet met 3 plakken tomaat, Italiaanse keukenkruiden en 3 plakken Mozzarella. Besprenkel de Mozzarella met de overige olijfolie, zout en peper. Gratineer de kipfilets onder de grill tot de Mozzarella smelt.
4 Verdeel de rijst, courgette en kipfilet met tomaat en mozzarella over twee borden.
Kipfilet Met Tomaat En Mozzarella is een recept van Smulweb.nl