1 Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout. Boen intussen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Pers een halve citroen uit. Roer in een kom 3 eetlepels boter met de citroenschil, 1 theelepel citroensap, tijm, zout en peper door elkaar.
2 Meng in een diep bord gezeefde bloem met zout en peper door elkaar. Wentel de vis door het bloemmengsel. Giet de rijst af en laat deze tot gebruik afgedekt staan.
3 Breng een andere pan met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de broccoli in 4-5 minuten beetgaar. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilet op matig vuur in ca. 4 minuten per kant gaar. Giet de broccoli af.
4 Verdeel de rijst, broccoli en kabeljauwfilet twee borden. Schep de tijm-citroenboter op de kabeljauwfilet
Kabeljauw Met Tijm-citroenboter is een recept van Smulweb.nl