Kabeljauw Met Tijm-citroenboter

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout. Boen intussen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Pers een halve citroen uit. Roer in een kom 3 eetlepels boter met de citroenschil, 1 theelepel citroensap, tijm, zout en peper door elkaar.
  • 2 Meng in een diep bord gezeefde bloem met zout en peper door elkaar. Wentel de vis door het bloemmengsel. Giet de rijst af en laat deze tot gebruik afgedekt staan.
  • 3 Breng een andere pan met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de broccoli in 4-5 minuten beetgaar. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilet op matig vuur in ca. 4 minuten per kant gaar. Giet de broccoli af.
  • 4 Verdeel de rijst, broccoli en kabeljauwfilet twee borden. Schep de tijm-citroenboter op de kabeljauwfilet

Kabeljauw Met Tijm-citroenboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept