Aspergesoep Met Oregano En Feta

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges 3-5 min in ruim kokend water met zout tot ze gaar zijn. Snijd de kopjes van de asperges en snijd de stelen in stukjes. Verhit 2 el olie in een grote pan en bak hierin de ui en knoflook ong. 20 minuten op zacht vuur tot de ui zacht is. Voeg de aardappel, bouillon en fijngesneden oregano toe laat de soep op zacht vuur ong. 20 minuten koken. Roer de aspergestukjes erdoor en pureer de soep met de staafmixer tot een glad mengsel Voeg tijdens het pureren nog 3 el olijfolie toe. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak hierin de aspergekopjes ong. 1 minuut. Voeg de feta toe en bak deze 1/2-1 minuut onder voortdurend roeren tot de feta begint te smelten. Schenk de soep in kommen of diepe borden en verdeel de feta en de aspergekopjes erover.

Aspergesoep Met Oregano En Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept