Voor de whisky-saus klutst u 2 eierdooiers, een beetje mosterd, de witte wijnazijn en wat peper en zout door elkaar. Leng dit druppelsgewijs aan met olijfolie of arachide olie. Voeg de tomatenketchup toe en breng op smaak met een beetje whisky. Snijd de komkommer in brunoise (is in kleine blokjes) voeg daar de fijngesneden koriander, de Noorse garnalen en de whisky-saus aan toe. Leg de gerookte zalm op plastic folie, verdeel daar de saus over en draai 3 pakketjes per persoon tot een buideltje. Breng de veldsla op smaak met Aceto Balsamico azijn (dit is een oude wijnazijn en een beetje olijfolie). Laat de kreeftensoep inkoken tot deze sterk van smaak is. Leng het vervolgens aan met wat olijfolie en citroensap. De kreeftenvinaigrette is nu klaar. Maak het bord op met de sla in het midden, 3 buideltjes per persoon er omheen en wat kreeftenvinaigrette. Garneer dit met nog wat korianderblaadjes.
Gerookte Zalm Gevuld Met Garnalencocktail is een recept van Smulweb.nl