Cake Ijsjes

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de boter met de basterdsuiker en de vanillesuiker in tien minuten tot een romige creme. Klop er 1 voor 1 de eieren door. Spatel er dan de bloem door en een snufje zout.Zet de eetbare bekertjes op een bakplaat en vul ze tot aan de rand met het cakebeslag.Bak de cakejes in een voorverwarmde overn van 160 graden in ca. 15-20 minuten bruin en gaar. Laat ze afkoelen. Smelt 3 pakjes chocoladeglazuur en door de "ijsjes" er met de cakekant in. Doop ze dan door de gekleurde spikkeltjes en steek er een leuk parapluutje in.

Cake Ijsjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Yoghurt-bessenijsje
250 min- Nagerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept