Boerenkool Met Gehakt Uit De Oven

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen met wat zout in 25 min gaar. Stamp ze fijn en roer er melk door. Roer er 100 gram geraspte kaas door, en breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 eetl. boter en roerbak hierin de boerenkool ca. 5 minuten tot de boerenkool geslonken is. Roer de slagroom en bouillon er door en laat alles op zacht vuur ca. 10 minuten stoven. Breng de kool op smaak met zout en peper. Bak het gehakt in 2 eetl boter rul.Voeg de kerriepoeder, zout en peper toe en laat het mengsel nog ca. 5 minuten sudderen. Schep de boerenkool in de ovenschaal, schep hierop het gehakt en eindig met de aardappelpuree. Bestrooi het gerecht met de laatste geraspte kaas en gratineer het in ca 30 minuten in het midden van de oven.

Boerenkool Met Gehakt Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept