Broodje Met Vis En Roerei (aalborger Smorrebrod)

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop eieren met groene kruiden, zout en peper.
  • 2 Smelt één eetlepel boter in koekenpan, voeg eieren toe en laat deze op laag vuur tot roerei stollen.
  • 3 Laat roerei iets afkoelen.
  • 4 Besmeer het brood met de overgebleven boter en leg het slablad erop en snijd de brood door.
  • 5 Verdeel het afgekoelde roerei over de twee brood helften.
  • 6 Leg stukjes vis op roerei op een halve broodje.
  • 7 Rol de zalm op en leg op andere broodje.

Broodje Met Vis En Roerei (aalborger Smorrebrod) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hapjes / Smørrebrød
20 min Snack
Bekijk recept
Smørrebrød van René Pluijm
15 min-
Bekijk recept
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen
0-10 min -
Bekijk recept
Smorrebrod
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept