Zoek
Vloerbrood Met Oosterse Kipsalade
4
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 kipfilet-reepjes
1 grote ui gesnipperd
1 eetlepel tandoorikruiden
2 eetlepels olie
4 stengels bleekselderij in kleine blokjes
4 bospenen in kleine blokjes
150 g Griekse yoghurt
2 eetlepels fijngehakte koriander of peterselie
zout en peper
1 bruin rond vloerbrood
4 blaadjes lollo
Bereiding
1
Verhit de olie in een wok en fruit de ui zachtjes glazig
2
Schep de kip en tandoorikruiden erdoor en bak de kipreepjes op hoog vuur in ca. 4 minuten al omscheppend bruin en gaar. Laat ze iets afkoelen
3
Schep de bleekselderij, wortel, Griekse yoghurt en 1 eetlepel koriander door de kipreepjes
4
Breng de salade op smaak met zout en peper. Laat de salade liefst een uur staan zodat de smaak zich kan ontwikkelen
5
Snijd van de bovenkant van het brood een kap af en hol het brood iets uit
6
Leg de bladeren lollo rosso in het uitgeholde brood en schep de salade erin
7
Strooi de rest van de koriander erover.
Vloerbrood Met Oosterse Kipsalade is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde biefstuk met salsa verde
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse BLT-sandwich met reepjes ijsbergsla
15 min
Bekijk recept