Zoek
GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g braadlappen met wat doorregend vet erin
in 4 delen verdeeld - 3 tomaten uit blik in stukken - 1 e mosterd - 1 vol t zout - 1/4 t peper - 60 g boter of margarine - 1 laurierblaar in stukke - 2 uien
fijn - 3 wortels in schuine plakken van 1 cm. dik gesneden - 3 e rode wijnazijn - 1/2 t tijm (afhangende van de sterkte van geur van
Bereiding
1
Vrijft het vlees in met zout en peper en dan bestrijken met mosterd.
2
Bak riblappen in koekepan bruin in margarine en erna ze in stoofpan leggen.
3
Bak zachtjes in overgebleven braadvet de ui en wortelen aan voor zo 3 min.
4
Voeg overige ingred?enten toe en breng aan koken.
5
Voeg bij riblappen en stoof tot gaar in ongeveer 2+1/2 uur. Voeg wat kookwater bij als vocht te weinig raak.
GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept