Gevulde Flensjes

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en voeg de bloem toe. Vul het vocht uit het blikje aan met witte wijn tot 1 dl. Meng het met de melk en voeg dit geleidelijk onder het roeren toe aan het papje van boter en bloem. Laat de saus zachtjes enkele minuten koken. Schep het krabvlees erdoor en breng de ragout op smaak met zout, peper en cayennepeper. Leg de flensjes plat neer en verdeel de ragout erover. Sla de flensjes dubbel of leg ze plat. Beboter een lage ovenvaste schaal en leg de flensje hierin. Bestrooi ze met kaas en zet de schaal 10 min. in een op 220 graden celsius / stand 5 voorverwarmde oven.

Gevulde Flensjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept