Kerrie Met Kip

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kippenborstfilet in dunne plakjes.
  • 2 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 3 Bak beide in hete boter onder voortdurend roeren en roer de kerrie erdoor. Leng aan met kippenbouillon en laat 5 minuten sudderen.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout. Als de saus tot de helft is ingekookt, roer er dan de room door en laat nog even indikken.
  • 5 Verdeel de kerrie over de lepels. Dien warm op.

Kerrie Met Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept