Kippenpastei

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VULSEL: 1. Fruit ui en konflook aan in olie tot uit glazig is.

2. Bak even de champignongs aan totdat ze begin slinken.

3. Meng de soeppoeder met ietsje water en meng door melk en kippenbouillon.

4. Maak er een dikke saus van.

5. Kruid met zout, peper aromat en citroensap.

6. Meng de peterselie erdoor en voeg de kip en ham toe en meng goed.

7. Schep dit mengsel in een ingevette ovenschaal.Als alternatief kan er ook in stukjes gesneden gekookte ei door kippenmengsel gemend worden. KORST:

8. Voorverhit oven tot 180?C.

9. Meng olie, bloem, bakpoeder en zout. 10 Meng ei en melk erdoor en maak glad. 11. Verdeeld over kip en bak voor 25 min. of tot goed bruin en de deeg gaar is.

Kippenpastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenpastei
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenpastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse kippenpastei ( Bisteeya)
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kippenpastei
  80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenpastei
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenpastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse kippenpastei ( Bisteeya)
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kippenpastei
  80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept