Met Pruimen Gestoofde Kippenpoten

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week pruimen overnacht in cognac.
  • 2 Bak kip op middel hoog vuur mooi bruin in margarine.
  • 3 Bestrooi ze met zout en peper en leg ze in een kasserol.
  • 4 Fruit nu in de bakvet de ui, wortel, knoflook, mosterd en de tijm voor 5 min.
  • 5 Doe de pruimen met kippenbouillon bij de uien mengsel en voeg ook 4 e peterselie erbij gooi mengsel over kip.
  • 5 Laat in 1 uur met deksel by een temperatuur van 170*C gaar stoven.
  • 6 Haal kippen bouten eruit en houdt warm.
  • 7 Laat vocht voor het helft inkoken met citroensap.
  • 8 Verdeel saus over kip en garneer met peterselie

Met Pruimen Gestoofde Kippenpoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenpoten met witlofsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept