Gebakken Pangasiusfilet Met Peterselie Topping

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp boven een kommetje de buitenste gele schil van de citroen. Voeg 1 el. olie, de peterselie en naar smaak komijn, peper, zout toe. Pers de citroen uit. Roer naar smaak citroensap door de peterselietopping. Bestrijk de filet met de rest van het citroensap en bestrooi hem met zout en peper. Strooi de bloem op een plat bord. Wentel de vis door de bloem. Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan met anti aanbaklaag. Bak de visfilet op middelhoog vuur 3 min. Keer hem voorzichtig met een grote spatel en bak de andere kant ook 3 min. Verdeel de vis over 2 bordne en schep de topping erop.

Gebakken Pangasiusfilet Met Peterselie Topping is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met oranje topping
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept