Kalkoenfilet Met Tagliatelle En Kerriesaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kalkoenfilet op kamertemperatuur komen. Verhit wat olie in een braadpan en bak de kalkoenfilet rondom goudbruin. Doe de kalkoenfilet in een ovenschaal en plaats deze gedurende 45 min. in een voorverwarmde oven op 100 graden. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar en voeg dan wat olijfolie toe. Snij de tomaten door de midden en smeer deze in met olijfolie. Verhit een grillpan of een koekenpan en schroei de tomaten aan de snijkant mooi bruin. Strooi na het grillen wat peper en zout over de tomaatjes en garneer ze met wat verse kruiden. Verwarm de kerriesaus in een pannetje en strooi als laatste de halve prei ringen over de saus.

Kalkoenfilet Met Tagliatelle En Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept