Canard Aux Cognac

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout. Een longdrink glas voor de helft vullen met cognac. De oven 10 min. Voorverwarmen op 180 graden (stand 6-7). Vuurvaste schotel invetten met een beetje olijfolie, en inwrijven met koflook Glas cognac leegdrinken gedurende het voorverwarmen van de oven. De eend op de vuurvaste schotel leggen en een tweede glas cognac inschenken. Het tweede glas leegdrinken en de eend in de oven zetten. Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glazen met cognac vullen. Beide glazen opdlinken en de scherven van het eerste glaz oplapen. Nog een half glaz insgenken en opdlinken. Na een hajf uuj de hoven opedoen om deend te sjekke. Blandwondesjav in de batkaamer gaan naale en op de bovekant van de linkehand doenn. Deh hove een sgop geve. Twee glave cojak insjenke en de middeste glav leegdjinke. Blandwondesjav fan eend afsrape. De nove opdoen naadatte eeste glav leeggis en de sjotel pakke. Blantwondesalf op de binnekant van de regtehand doenn en deend oprape. Deend noggis oprape en met de handoek de bwantwondesalf van deend vege. De hande onfette met kejak en de tupe me sjalf weerr oprape. Tkapotte glazzepvege enn deent terug in de hove doen. Deentuitsgelde en hardur duuwe. De tweeeede flez opedoen en wee ofereinsette. Opstaan fan de floer en de zpekreepjus onder de kaast veege. Noggis ploblere opsstaan Togmaa blijve sitte Ui vless dlinke wandte glave sjin kabot. Denoven afsette, dooe sluite en omfalle.

Canard Aux Cognac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Confit De Canard
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept