Zoek
Haagse Bluf
4
0-10 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eiwitten
1 1/2 dl. rode bessesap
150 gr. suiker
lange vingers Hulpmiddelen Mixer/Garde
Beslagkom
4 coupes of grote wijnglazen Hulpmiddelen - Mixer/Garde
Beslagkom
4 coupes of grote wijnglazen Voorbereiding - Bereidingswijze Klop in de beslagkom de eiwitten en het bessensap en de suiker minstens 5 min. met een mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Verdeel deze bluf direct over de coupes. Serveertips Garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse
Bereiding
Klop in de beslagkom de eiwitten en het bessensap en de suiker minstens 5 min. met een mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Verdeel deze bluf direct over de coupes.
Haagse Bluf is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Leidse hutspot
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Leidse hutspot
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min
Nagerecht
Bekijk recept