Pikante Mosselen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de courgette, de middelgrote ui, de paprika en Spaanse peper heel fijn. Fruit alles in een pan samen met de kappertjes en de tomatenpuree in de olijfolie op een laag vuur glazig. Voeg er de azijn, 1 dl. gezeefd kookvocht, het laurierblaadje en de suiker, peper en zout aan toe. Laat dit circa 15 min. op een laag vuur koken tot een dikke saus ontstaat. Voeg indien nodig iets kookvocht toe. Verwijder van alle mosselen de bovenste schelp. Leg de mosselen op een schaal. Roer door de saus 1 eetl. peterselie fijngehakt, en giet deze over de mosselen.

Pikante Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept