Lamsbout Met Honing Rozemarijn En Tijm

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsbout dichtschroeien op heet vuur in braadpan (roomboter eventueel half-half met olie) lamsbout op ingevette braadslee leggen tenen knoflook en aardappelen eromheen ernaast of erop takje rozemarijn en takje tijm 3 uur in oven op 120 130 ?C elk half uur overgieten met braadvocht na 1 1/2 uur insmeren met honing

Lamsbout Met Honing Rozemarijn En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept