Mijn Oma´s Hachee Gestoofd In Bier.

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in de olijfolie aanbraden de uien er bij glazig bakken alle ingredienten er bij even wennen ...het bier er bij om af te blussen , dan ± 2 uur stoven . Eventueel binden met bloem of maizena .

Mijn Oma´s Hachee Gestoofd In Bier. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept