Gevulde Pitabroodjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook. Leg de kipfilet in de bouillon en draai het vuur, als de bouillon opnieuw kookt, lager. Pocheer de kipfilet in circa 20 minuten gaar. Kook in een andere pan in iets gezouten water de linzen in ongeveer dezelfde tijd gaar. Schep de kipfilet uit de bouillon en snijd het vlees in smalle repen. Roer de kruiden, de knoflook en de ui door de yoghurt en breng op smaak met cayennepeper en zout. Verwarm de pitabroodjes in de oven of in een broodrooster. Snijd ze voor de helft open en verdeel de reepjes kip, de linzen en de plakken tomaat over de broodjes. Schep de yoghurtsaus erop. Garneer het pitabroodje met takjes peterselie.

Gevulde Pitabroodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept