Amandel-toffeerepen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop boter, bruine suiker, vanille-extract en eidooier tot een luchtige massa. Voeg bloem, zout en de ongeroosterde gehakte amandelen toe.Druk het mengsel in een ingevet bakblik van ca. 20x30 cm en bak het in ongeveer 25 minuten lichtbruin. Neem het baksel uit de oven en strooi er direct chocoladechips over. Strijk ze, wanneer ze smelten, over het baksel uit. Strooi er de geroosterde amandelen over.Laat het baksel afkoelen en snijd het in repen.

Amandel-toffeerepen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Toffee Koekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept