Hazelnootcake

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers met de suiker licht en romig en roer daarna desgewenst de vanille erdoor.Klop de eiwitten stijf en vouw ze door de eigelen. Vouw daarna de hazelnoten erdoor.Giet het beslag in een met vetvrij papier beklede vorm van 23 cm. Bak 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Hazelnootcake is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-hazelnootcake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige Appel-hazelnootcake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren hazelnootcake
0 min
Bekijk recept

Chocolade-hazelnootcake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige Appel-hazelnootcake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren hazelnootcake
0 min
Bekijk recept