Groene Korianderchutney

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de wortelen en lelijke uiteinden van de koriander en de munt, was de kruiden en snijd ze iets kleiner. Draai de pepertjes, gemberwortel, knoflook en santen tot een gladde massa in de keukenmachine. Doe er de koriander, munt, azijn, zout en suiker bij en laat draaien tot alles zich goed heeft vermengd. Giet het mengsel in een jampotje.Na ongeveer een uur is het een stevige massa geworden. In de koelkast is het een maand houdbaar en in de vriezer enkele maanden.

Groene Korianderchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderchutney
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Samosa's met aardappel en tuinerwten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Korianderchutney
0-10 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept