Entrecote

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen in de rode wijn. Rooster de pijnpitten in een droge koekenpan en houd ze apart. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de entrecotes ca. 3 minuten per kant. Neem ze uit de pan, bestrooi ze met zout, peper en paprikapoeder en houd ze warm. Bak de ui, kippenlevertjes en de uitgelekte rozijnen voortdurend omscheppend in het bakvet en verdeel het mengsel over de entrecotes. Strooi er de geroosterde pijnpitten over.

Entrecote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept