1 Stoof het gesnipperd uitje in wat olijfolie. Maak de courgette, prei, koolrabi & aardappel schoon, snij ze in blokjes & stoof ze 15 a 20 minuten mee op een heet vuur tot ze gaar zijn. Breng op smaak met peper & zout, wat suiker & knoflookpoeder. Haal de pan van het vuur & laat een beetje afkoelen. Meng er de eieren door. Bind eventueel de vuling.
2 Beleg de tongfilets met een niet te dikke laag vulling & rol ze dan op. Haal de rolletjes door de bloem. Verwarm een pan met flink wat olijfolie (ongeveer 1 kop) & bak de tongrolletjes aan alle kanten hierin goudgeel. Laat ze uitlekken op keukenpapier & hou ze warm.
3 Verwarm voor de saus in de sojamelk (ze mag niet koken) & voeg de margarine toe. Snipper de schoongemaakte dille & prei fijn & snij de paprika in blokjes. Meng ze samen met de wijn door de warme melk & breng op smaak met peper & zout. TIP; Je kunt het sausje ook klaarmaken met room & boter.