Gevulde Tongetjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof het gesnipperd uitje in wat olijfolie. Maak de courgette, prei, koolrabi & aardappel schoon, snij ze in blokjes & stoof ze 15 a 20 minuten mee op een heet vuur tot ze gaar zijn. Breng op smaak met peper & zout, wat suiker & knoflookpoeder. Haal de pan van het vuur & laat een beetje afkoelen. Meng er de eieren door. Bind eventueel de vuling.
  • 2 Beleg de tongfilets met een niet te dikke laag vulling & rol ze dan op. Haal de rolletjes door de bloem. Verwarm een pan met flink wat olijfolie (ongeveer 1 kop) & bak de tongrolletjes aan alle kanten hierin goudgeel. Laat ze uitlekken op keukenpapier & hou ze warm.
  • 3 Verwarm voor de saus in de sojamelk (ze mag niet koken) & voeg de margarine toe. Snipper de schoongemaakte dille & prei fijn & snij de paprika in blokjes. Meng ze samen met de wijn door de warme melk & breng op smaak met peper & zout. TIP; Je kunt het sausje ook klaarmaken met room & boter.

Gevulde Tongetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptongetjes met mosterdzaad op spinazie
1u45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong met rauwe ham en kappertjes
30 min -
Bekijk recept
Urker Tongetjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongetjes Met Kreeftensaus
20-30 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept