Gestoofde Zoute Vis (eenpansgerecht)

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vel van de zoute vis als deze lang genoeg heeft geweekt. Snijd de vis in blokjes.Bak de ui in de olie zacht en goudgeel. Bak de knoflook mee tot het aroma vrijkomt. Doe de tomaten, aardappeltjes, peper of cayennepeper, laurier en de peterselietakjes (houd het blad apart) erbij en zet het geheel onder water.Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken tot de aardappelen gaar zijn. Doe de peterselieblaadjes erbij en voeg eventueel zout toe naar smaak.

Gestoofde Zoute Vis (eenpansgerecht) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eenpansgerecht met gyros
Bekijk recept
Provencaals Eenpansgerecht
20-30 min -
Bekijk recept
Eenpansgerecht van kikkererwten
0 min
Bekijk recept
Eenpansgerecht uit Oostenrijk
0 min
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept